Legekontoret er åpent mandag-torsdag kl 08.00 – 15.30, fredager kl 09-15.30.

Resepsjonen er stengt for lunsj mellom 12 og 12.40.

Vi oppfordrer alle til å bruke Helsenorge.no for henvendelse til legekontoret. Her kan du bestille time, fornye resept på faste medisiner og det er enkelt å få kontakt med oss via funksjonen «Kontakt resepsjonen». Meldinger hit besvares iløpet av dagen. Resepter vurderes og signeres av legen innen 3 virkedager. 

Om det haster, ring oss på 66823430.

Angående digitale konsultasjoner: De fleste av legene har mulighet til e-konsultasjon gjennom Helsenorge.no, for henvendelser som ikke krever legeundersøkelse. Henvendelsene besvares innen 5 virkedager. Vær oppmerksom på at det faktureres som for vanlig legetime. Det tilkommer også kveldstakst om disse henvendelsene må besvares etter klokken 16 på grunn av stor pågang. Det er ønskelig at flest mulig bestiller oppmøtetimer, og begrenser e-konsultasjon til et minimum. Om du ikke finner time, send en melding til oss på «kontakt resepsjonen» via Helsenorge.no, eller ring oss, så hjelper vi deg. Videokonsultasjon er tilgjengelig etter særskilt avtale med den enkelte fastlege.

Angående prøvesvar: Legen vil kontakte deg ved prøvesvar som krever oppfølging. Vi har ikke anledning til å kontakte pasienter om normale prøvesvar. Man kan selv sjekke sine egne prøvesvar på https://www.furstpasient.no/, med sikker innlogging med bank-ID. NB: Referanseområder er laget slik at 1 av 20 prøver hos friske personer faller utenom referanseområdet. Om du logger deg inn på furst og ser at noen prøver er litt utenfor referanseområdet er det altså oftest ikke grunn til bekymring. Bestill gjerne en legetime dersom du ønsker å diskutere dine prøvesvar.

Ferie og helligdager : Vi har stengt i helger og på offentlige fridager.I julen er det stengt julaften, 1. og 2. juledag, samt nyttårsaften og 1. nyttårsdag. I arbeidsdager i romjulen har vi redusert åpningstid fra 09 – 14. Onsdag før påske stenger vi kl 12. I Juli har vi redusert bemanning ifm sommerferieavvikling.